Egész napos budapesti városnéző séta

6 órás séta Budapesten – az összes ismert és kevésbé ismert nevezetesség, helyi ínyencségek, városi legendák és “ami mögötte van” – Behind Budapest módra.

Az egész napos privát budapesti séta több egyszerű városnézésnél: a nap végére helyi lakosnak, sőt, igazi Budapest-szakértőnek érezheti magát minden résztvevő. Bejárjuk Budát és Pestet, bebarangoljuk a monumentális Hősök terét és a kis, eldugott utcákat egyaránt. A 6 órás budapesti séta során megkóstoljuk a helyi finomságokat és több magaslatról is megcsodáljuk a város lenyűgöző panorámáját.

Időtartam: 6 óra
Túra típusa: Gyalogos
Túra nyelve: magyar, angol, német, horvát, spanyol
Túra ára: $325 – €300 – 110000 Ft

Az itt látható árak csoportokra vonatkoznak. Minden túránk privát túra, a túrán csak Ön és vendégei vesznek részt. A csoportok létszáma 1-10 fő lehet – ha ennél nagyobb csoport számára szeretne túrát foglalni, kattintson ide, és kérjen egyedi árajánlatot!

A fenti árak nem tartalmazzák az utazási költségeket és az esetleges belépőket. A gyalogos városnézések során a BKK járatait használjuk, annak érdekében, hogy rövid idő alatt jussunk el egyik látnivalótól a másikig. A jegy-, ill. bérletárakról itt kapható bővebb információ.