Budapest fényei

Minibuszos városnézés a kivilágított Budapesten

Foglald le most

Fedezd fel velünk Budapest legszebb arcát! A kivilágított Budapest fényei városnéző túránk egészen különleges élményt nyújt vendégeinknek: a sötétbe burkolózó főváros ikonikus épületei ragyogják be az eget sárgás fényükkel, miközben egyik szemet gyönyörködtető látnivalótól autózunk a másikig. Ideális esetben a városnéző programot naplemente előtt kezdjük, annak érdekében, hogy az alkonyat fényeit már Európa egyik legszebb panorámáját adó helyéről – a Citadellától – élvezhessük. Mind ismerjük, hogy mennyire más a város nappal és éjszaka, de semmi sem hasonlítható ahhoz a pillanathoz, amikor megy le a Nap és felkapcsolnak a fények.

Mire az ég alja kék színre vált, már a Várnegyedben vagyunk, csodálva, a Mátyás-templom és a Halászbástya épületeinek azon részleteit, amit nappali fényben nem veszünk észre.

Hab a túra tortáján a kivilágított Budapest fénylő gyémántja: Országház épülete. Rendelkezésre álló idő függvényében a Hősök tere, illetve az Andrássy út látnivalói is terítékre kerülnek a városnéző program során.

Szemet, lelket gyönyörködtető Budapest fényei városnéző programunkat ajánljuk:

  • céges csoportoknak
  • családoknak, baráti társaságoknak
  • rendezvényszervezőknek, konferencia, workshop kísérő programként

Túra hossza: 3 óra
Túra típusa: Minibuszos
Túra nyelve: magyar, angol, német, spanyol
Túra ára: $310 – €285 – 109000 Ft

Az ár tartalmazza: 

  • találkozó egy központi szálláshelynél, nemzetközi kikötőnél, vagy egy étteremnél
  • angol, vagy német, vagy magyar nyelvű idegenvezetés
  • minibusz bérlés gépkocsivezetővel

Az ár nem tartalmazza: 

  • a városnéző program során vásárolt étel, illetve ital

Az itt látható árak csoportokra vonatkoznak. Minden túránk privát túra, a túrán csak ön és vendégei vesznek részt. A csoportok létszáma 1-6 fő lehet – ha ennél nagyobb csoport számára szeretne túrát foglalni, kattintson ide, és kérjen egyedi árajánlatot!

A fenti árak tartalmazzák a privát idegenvezetés, valamint a buszbérlés, a gépjárművezető és a parkolás költségeit, de nem tartalmazzák az esetleges belépőket.