Behind Budapest Programok

A leggyakrabban kért túrákon kívül számtalan egyéb programot is szoktunk szervezni a Magyarországra látogató külföldieknek, vagy azoknak a magyar csoportoknak, amelyek szeretnének egy másfajta idegenvezetésen részt venni. A programok kiválóan alkalmasak csapatépítőknek is!

 • Egy nap a Dunán (magyar, angol vagy francia nyelvű program) – evezés Soroksártól Szigetszentmiklósig, ebéd, kis pihenő után vissza Soroksárra
  Program hossza: 8 óra
 • Élő könyvtár (angol nyelvű program) – különleges beszélgetések az előítéletek és a sztereotípiák leküzdésére. Kölcsönözzenek ki egy “könyvet”, egy személyt, és beszélgessenek valakivel, akit eddig csak ismerni véltek! A könyvtárban olyan önkéntesek a “könyvek”, akik már saját bőrükön tapasztalták meg a kirekesztést.
  Program hossza: 3 óra
 • Zsidó túra mind az 5 érzékszervnek (magyar, angol vagy francia nyelven választható program): különleges zsidó túra egy kántorral és egy idegenvezetővel, sok dallal, kóstolóval, italokkal
  Túra hossza: 4 óra

Egyéb túráink részletes programjáért, személyre szabott árajánlatért kattintson ide, és küldjön egy emailt!

Fungarian programok

Külföldi vendégeket vár? Ismertesse meg velük a magyar nyelv szépségeit!
Partnerünk, a Fungarian mestere a szórakoztató, gyorstalpaló magyar nyelvleckéknek, melyek során a résztvevők játékosan tanulhatnak meg egy-két kifejezést, különleges túráik során pedig egy-egy izgalmas szeletét ismerhetik meg a Budapesti mindennapoknak.

 • Játékos nyelvlecke – néhány alapvető kifejezés, mondókák és szórakoztató vetélkedők
  Program hossza: 2 óra
 • Magyar nyelv a gyakorlatban – vásárlási vetélkedő. A program során megtanulnak alapvető kifejezéseket, mint a köszönöm, kérem, egyes termékek nevei, majd 40 percet kapnak arra, hogy magyar környezetben, magyarul bevásároljanak. Garantált szórakozás!
  Program hossza: 3 óra
 • Kincskereső magyarul – városi vetélkedő Budapest és a magyar nyelv felfedezésére. Csak az a csapat nyerhet, amelyik szót ért a helyi lakossággal!
  Program hossza: a csoport méretétől függően 3,5-4 óra
 • Énekelj! – magyar népdaltanulás Kodály módszerrel.
  Program hossza: 2 óra
 • Kis testvér – Nagy testvér, avagy milyen volt tinédzsernek lenni a szocializmus éveiben? A résztvevők a saját bőrükön tapasztalhatják meg a Nagy Testvér bizsergető tekintetét a szabadulószobában, ahonnan 1 órájuk van kijutni…
  Program hossza: 2,5 óra
 • A budai barlangok felfedezése (magyar vagy angol nyelvű program) – 5 kilométeres gyalogtúra a Szemlőhegyi és a Pálvölgyi barlangok meglátogatásával, szakszerű barlangászok vezetésével.
  Program hossza: 3 óra

A Fungarian túrák részletes programjáért, személyre szabott árajánlatért kattintson ide, és küldjön egy emailt!