A szocializmus éveinek emlékei, helyszínei, főbb eseményei + látogatás a Memento Parkba.

Hogyan lett Magyarországból szocialista ország? Milyenek voltak a hétköznapok a keleti blokkban, és milyenek voltak Magyarországon, a “legvidámabb barakkban”? Hogyan vesztettük el lépésről-lépésre szabadságunkat, és hogyan nyertük azt újra vissza?

Az 5 órás időutazásunk során beszélünk a nagy, történelmi eseményekről, az ’56-os forradalomról, a rendszerváltásról éppúgy, mint a kis, hétköznapi apróságokról, a mindennapi nehézségekről. Sőt, azokról a dolgokról is, amiket egykor borzalmasnak találtunk – ma már viszont nosztalgikus mosollyal gondolunk vissza rájuk. A túra során ellátogatunk a Memento Parkba is, hogy megnézzük a diktatúra grandiózus emlékeit. Igény szerint a Szocializmus Emlékei Budapesten városnéző programot a Terror Háza Múzeummal, vagy a Budapest Retro Élményközpont látogatással lehet kiegészíteni, amiket egyénileg tudtok bejárni.

Túra hossza: ~5 óra
Túra típusa: Minibuszos
Túra nyelve: magyar, angol
Túra ára: $490 – €450

Az itt látható árak csoportokra vonatkoznak. Minden túránk privát túra, a túrán csak ön és vendégei vesznek részt. A csoportok létszáma 1-6 fő lehet – ha ennél nagyobb csoport számára szeretne túrát foglalni, kattintson ide, és kérjen egyedi árajánlatot!

A fenti árak tartalmazzák a privát idegenvezetést az egész túra során, valamint a buszbérlés, a gépjárművezető és a parkolás költségeit, de nem tartalmazzák az esetleges belépőket.